Het Nationale Bibliotheekcongres vindt plaats in De Nieuwe Kolk te Assen.

 

De Nieuwe Kolk in Assen is een waar cultuurpaleis. In dit gebouw zijn de bibliotheek, Biblionet Drenthe, bioscoop, museum en theater gehuisvest. Een symbolische plek om te ontdekken welke betekenis de bibliotheek voor kinderen en jongeren kan hebben in een tijd van connectiviteit.

Adres:
De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1C
9401 ET Assen
 

Met het Openbaar Vervoer
De Nieuwe Kolk ligt op 15 minuten loopafstand van NS Station Assen. Het station verlaat u via de hoofduitgang en u steekt het stationsplein over richting de Stationsstraat. Deze straat volgt u tot de tweesplitsing; hier slaat u rechtsaf de Oostersingel op. De Oostersingel gaat over in de Noordersingel. Bij restaurant Dames Dijkstra slaat u linksaf de Gedempte Singel op. Deze blijft u volgen tot de Weiersstraat. Aan de overkant bevindt zich De Nieuwe Kolk.

Met de auto
Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage met 500 plaatsen. De garage is 24/7 open en u kunt er betalen met pin, maestro, VPay of contant geld. Het huidige tarief bedraagt € 0,50 per 15 minuten met een maximumdagtarief van € 6,00. Het adres van de garage ingang is: Alteveerstraat 11, 9401 GA Assen. 

We hebben voor deelnemers een prijsafspraak gemaakt met het nabij gelegen Van der Valk hotel Assen.
U betaalt €95,- per nacht inclusief ontbijt. Boeken kan via: telefoon: 0592-851515 of mail: info@assen.valk.nl 
Vermeld bij uw boeking: Het Nationale Bibliotheekcongres